Service af varmepumpe på Nykøbing Falster, Vordingborg & hele sjælland

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Selvom varmepumper bruger el, er de langt mere miljøvenlige og billigere i drift end almindelig elvarme. En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme en bolig. Få råd, vejledning og hjælp til varmepumpe service nær Næstved, Nykøbing falster, Vordingborg, Lolland Falster samt Møn.

I princippet kan varmepumper anvendes i alle type bygninger. Det gælder, uanset om varmen skal leveres til radiatorer og gulvvarme, eller om bygningen er uden et fordelingsanlæg. I bygninger med fordelingsanlæg opvarmer varmepumpen desuden brugsvandet.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om vores varmepumpe service nær Næstved, Vordingborg, Falster, Lolland og Nykøbing Falster så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at finde den bedste løsning med varmepunpe til dig.

Jordvarme- og luftvandsvarmepumper

Ved jordvarme- og luftvandsvarmepumper, er det vigtigt at anlægget dimensioneret til at kunne opvarme huset. Da fremløbstemperaturen fra varmepumpen ofte er lavere end ved andre varmekilder, er det vigtigt, at der vælges en varmepumpe der kan dække varmebehovet og den nødvendige fremløbstemperatur. Ellers kan det medføre et højere elforbrug og kan forkorte varmepumpens levetid.

Hvis dit hus opvarmes af en varmepumpe, kan du søge om reduceret elafgift.

I 2022 er besparelsen ved forbrug over 4000 kwh/år 111,5 øre pr. kwh

Du kan læse mere HER!

Kontakt os for rådgivning og mere information.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores service eller om hvordan vi arbejder med luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper – Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud – Vi ser frem til at høre fra dig.

Thermia varmepumper

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os