Jordvarme

Med jordvarme hentes energien til huset lige uden for døren. Jordvarme fungerer ved at energien til jordvarmepumpen kommer fra den oplagrede solenergi i jorden, som hentes fra nedgravede jordvarmeslanger, hvilket er en effektiv og billig opvarmningsmetode. Med et jordvarmeanlæg får du både varme og varmt brugsvand.

Når man vælger jordvarme, har man den helt klare fordel at kun 1/3 af det samlede energiforbrug til husets opvarmning er påvirket af afgifter og konjekturer, fordi resten af energien kommer fra naturen.

Opnå reduceret elafgift!

Hvis der er installeret et jordvarmeanlæg til opvarmning af dit hus, kan du søge om reduceret elafgift.
I 2022 er besparelsen ved forbrug over 4000 kwh/år 111,5 øre pr. kwh
Du kan læse mere HER!

En jordvarmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger, industri, institutioner med flere. Varmen fra en jordvarmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til 50 – 70% på varmeregningen.
Besparelsen med en jordvarmepumpe afhænger af din nuværende varmeinstallation, men har du fx et gammelt oliefyr kan der opnås store besparelser ved at skifte til jordvarme. Få en snak med os hvor vi gennemgå din nuværende varmeløsning. Du får råd og vejledning, samt et overblik over din mulige besparelse.

Hvordan fungerer en jordvarmepumpe?

Varmepumpen henter energien fra jorden. Derfor skal du have et areal, græsplæne, mark el. lignende til rådighed, hvor jordvarmeslangerne kan nedgraves. En jordvarmepumpe leverer varme og varmt brugsvand, en stor del af energien kommer fra naturen. Derfor kan du spare på varmeregningen.

Derfor skal du vælge jordvarme

  • Mindre påvirkning af afgifter
  • Kort tilbagebetalingsperiode, typisk 7-10 år
  • CO2-neutral
  • Intet arbejde med at fyrer!
  • Billig varme
  • Rabat på elregningen
  • Forbedrer boligens energimærkning

Det er vigtigt at varmepumpen er dimensioneret korrekt

Det er vigtigt at varmepumpen er dimensioneret korrekt, at varmepumpen kan opvarme huset og at der vælges den rigtig løsning. Kontakt os for rådgivning og mere information

En varmepumpe sænker dine varmeomkostninger betydeligt. Men der er mange gode grunde til at skifte til en varmepumpe. Fx. forbedrer den boligens energimærkning, som dermed øger værdien og minimere liggetiden ved bolig salg

Varmepumpe i nykøbing falster og omegn

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os