Luft til vand varmepumpe i næstved og omegn

Salg og montering af luft til vand varmepumpe i Næstved og resten af Sjælland, Fyn, Lolland og Falster

En luft til vand varmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger, industri, institutioner med flere. REX Naturvarme ApS sælger og monterer luft til vand varmepumpe i Næstved og resten af Sjælland, Fyn, Lolland og Falster.

Varmen fra en luft – vand varmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50 – 60 % på varmeregningen.

Luft til vand varmepumper, er så effektive at de med sikkerhed vil give besparelser på din varmeregning, både ved ny byg og ved ældre huse. Hvor stor besparelsen bliver, afhænger bl.a af din nuværende varmeinstallation og din boligs stand. De bedste Luft til vand varmepumper på marked, har en Cop faktor på 5,1 dvs. de yder 5,1 kWh varme for hver 1 kWh, den bruger. Få en snak med os hvor vi gennemgår din nuværende varmeinstallation, så får du et sikkert overblik over dine besparelser.
Opnå reduceret elafgift!

Hvis der er installeret et Luft – Vand varmepumpe til opvarmning af dit hus, kan du søge om reduceret elafgift. I 2022 er besparelsen ved forbrug over 4000 kwh/år 111,5 øre pr. kwh.

Du kan læse mere HER!

Derfor skal du vælge luft til vand varmepumpen:

  • Markedets højeste ydelse (COP-værdi optil 5,1)
  • Kort tilbagebetalingsperiode, typisk 5-8 år
  • Kan kombineres med solceller, solvarme og gasfyr
  • CO2 neutral
  • Intet arbejde med at fyrer!
  • Støjsvage varmepumper
  • Billig varme!
  • Rabat på elregningen
  • Forbedrer boligens energimærkning

Kontakt os for at høre mere

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os enten på 54 70 63 99 eller rex@rexnaturvarme.dk – Vi fotæller glædeligt om vores luft til vand varmepumper og kommer med et uforpligtende tilbud. Vi hjælper også gerne med service af din luft til vand varmepumpe. Vi ser frem til at høre fra dig.

Varmepumpe i næstved og omegn

Det er vigtigt at varmepumpen er dimensioneret korrekt, at varmepumpen kan opvarme huset og at der vælges den rigtig løsning. Kontakt os for rådgivning og mere information

En varmepumpe sænker dine varmeomkostninger betydeligt. Men der er mange gode grunde til at skifte til en varmepumpe. Fx. forbedrer den boligens energimærkning, som dermed øger værdien og minimere liggetiden ved bolig salg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os