Luft til luft varmepumpe i Næstved og omegn

Salg og montering af luft til luft varmepumpe til Næstved og resten af Sjælland, Fyn, Lolland og Falster

REX Natur Varme ApS sælger og kører ud og montere din luft til luft varmepumpe, om du så bor i Næstved, Fyn eller Sjælland.

Luft til luft varmpumper får energien fra den omgivne luft, som solen har opvarmet. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Luft til luft varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

En luft til luft varmepumpe er et økonomisk og miljømæssigt fornuftigt valg, til boliger og sommerhuse. En varmepumpe kan varme om vinteren og køle om sommeren. Varmen fra en luft til luft varmepumpe er CO2-neutral der tager hensyn til miljøet og til varmeregningen, man kan således spare op til ca. 50% på varmeregningen.

Kontakt os, og få en snak hvor vi gennemgå mulighederne, og får råd og vejledning.

Derfor skal du vælge en luft til luft varmepumpe:

  • Ideel til sommerhuse eller elopvarmede huse
  • Mulighed for styring via din smartphone eller tablet
  • Kan halvere varmeregningen i et elopvarmet hus
  • Udviklet til det nordiske klima

Kontakt os og hør mere om vores luft til luft varmepumpe i Næstved og omegn

Vil du gerne høre mere, eller sidder du tilbage med eventuelle spørgsmål? Er du altid velkommen til at kontakte os på 54 70 63 99 eller rex@rexnaturvarme.dk vi ser frem til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os